KREATIVNI KURSEVI; Obavijest za prijavljene kandidate

Podijelite:

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas  da će se prvi sastanak sa prijavljenim kandidatima za pohađanje kreativnih kurseva održati u srijedu 14. oktobra u Gradskoj likovnoj galeriji sa početkom od 12:00 sati.

Podsjećamo da JU za kulturu i obrazovanje Kakanj organizuje kreativne kurseve koje vodi Udruženje za afirmaciju kulture i umjetnosti „ARS POPULI“ iz Hadžića a koji će se realizirati uz pokrovitiljestvo i sufinansiranje Općine Kakanj. Petnaest naših sugrađana/ki će dobiti besplatno pohađanje kursa prva dva mjeseca, a za druga dva mjeseca će trebati izdvojiti simboličnu uplatu. Prednost imaju nezaposleni sugrađani/ke i sugrađani/sugrađanke koji imaju talenat i dar za umjetnost.
Kursevi na koje se još uvijek možete uključiti su sljedeći:
– Slikanje na foliji
– Pirografija
– Izrada nakita
– Umjetnički vez ( različite tehnike)
– Decoupage (dekupaž) i druge tehnike na drvetu

Tim JU za kulturu i obrazovanje u saradnji sa udruženjem „ARS POPULI“ je došao na ideju da organizuje i građanima Kaknja ponudi nove kurseve na kojima mogu naučiti nešto novo , zanimljivo i kreativno. Još jednom pozivamo sve zainteresovne građane/ke da se prijave pozivom na naš broj tel. 032/ 553-983 ili lično u prostorijama JU za kulturu i obrazovanje do srijede 14. oktobra 2015. godine.

 

za stranicu

Podijelite:

Posljedni članci