Kupi kartu po nižoj cijeni još sutra i po prvi put rezerviši svoje mjesto u Domu kulture

Podijelite:

Obavještavamo građane da će sutra 24.06.2017. godine na platou ispred pošte biti u funkciji “Divanhana” prodajno mjesto. Na prodajnom mjestu građani će imati priliku kupiti ulaznicu za koncert grupe “Divanhana” i na licu mjesta rezervisati željeno mjesto u Domu kulture.

Ukoliko ne želite čekati u redu ili žuriti da biste zauzeli određeno mjesto koje vam odgovara posjetite nas sutra na prodajnom mjestu na platou ispred pošte u vremenskom periodu od 09:00 do 15:00 sati.

Također svi koji su već kupili ulaznice mogu doći sutra na prodajno mjesto i uz prikaz karte izvršiti rezervaciju mjesta u Domu kulture, budući da će na karti pisati broj mjesta. Rezervacija mjesta u Domu kulture za koncert grupe “Divanhana” bit će moguća isključivo na prodajnom mjestu sutra na platou ispred pošte.

Ulaznice možete kupiti i u foajeu Doma kulture kod ljubaznog osoblja ljetne bašte školskog centra Europa u vremenskom periodu od 07:00 do 22:00 sata.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 KM a cijena ulaznice na dan koncerta će iznositi 12 KM. Obezbijedite svoju ulaznicu na vrijeme budući da je broj karata ograničen.

Rezervacije vrijede dan pred koncert a ulaznice možete rezervisati putem službenog e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili putem Facebook stranice JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci