Kurs krojenja i šivenja – I,II i III stepen – Prijavite se na broj telefona 032/771-920

Podijelite:

JU Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine nastavlja sa realizacijom kursa krojenja i šivenja koji vodi gospođa Mira Šišić iz Sarajeva koja saradnju sa našom Ustanovom potpisuje dugi niz godina i koja je u radu sa polaznicima kursa uspjela da kvalitetno prenosi znanje i vještinje iz ove oblasti.

Kurs krojenja i šivenja je prava ušteda za porodicu i  jedan od najkorisnijih kurseva. Svi polaznici imat će priliku da uče po najnovijem programu, da nauče krojiti sve odijevne kombinacije od suknje do kaputa i postanu kreatori vlastitog stila. Posebno bismo istakli značaj navedenog kursa s obzirom da su mnoge zadovoljne polaznice poslije završenog kursa dobile stalno zaposlenje.

Pozivamo vas da upišete kurs krojenja i šivenja (prvi, drugi ili treći stepen)!

Kurs krojenja i šivenja  se realizuje u okviru tri stepena.  Jedan stepen traje jedan mjesec. Časovi se održavaju dva puta sedmično po dva sata. Cijena jednog stepena iznosi 150 KM. Plaćanje je omogućeno u ratama.

Novi ciklus kurseva počinje u februaru 2018. godine. Svi zainteresovani polaznici koji žele da budu dio našeg edukativnog tima mogu se prijaviti na broj telefona 032 771920 ili na e-mail  juksckakanj@ksckakanj.ba

JU KSC KAKANJ

 

 

 

Podijelite:

Posljedni članci