Ljetna škola 2017: Danas dodijeljena uvjerenja za ukupno 33 polaznika

Podijelite:

Obavještavamo građane da je Ljetna škola u organizaciji JU KSC Kakanj danas zvanično završena. U sklopu Ljetne škole održavana su predavanja iz engleskog jezika, njemačkog jezika i matematike. Ljetna škola ove godine bila je veoma zabavna i uključivala je kreativne radionice koje su se održavale u prekrasnom ambijentu Parka Doma kulture i u Muzeju Kaknja. Polaznici su u okviru Ljetne škole posjetili Džamiju u Kraljevoj Sutjesci te Franjevački samostan gdje su imali predavanja o nacionalnim spomenicima na engleskom i njemačkom jeziku.

Svi polaznici su se dobro zabavili na ljetnom raspustu, upoznali nove kolege, sklopili prijateljstva, zavoljeli strane jezike i konačnici naučili i savladali nova znanja.

“Bilo mi je veoma lijepo družiti se sa drugarima koje sam znao ali i koje sam na Ljetnoj školi upoznao. Nastavnice su bile vrlo prijatne te su nam lijepo objašnjavale šta god nismo razumjeli. Jako mi je žao što je Ljetna škola završila, i zašto ovo druženje ne potraje duže”,  izjavio nam je polaznik matematike i njemačkog jezika Džan Imamović.

Ljetna škola ove godine okupila je 33 prijavljena polaznika kojima su danas dodijeljena Uvjerenja za odslušane predmete na Ljetnoj školi. Ovom prilikom svim polaznicima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci