Ljetna škola u Kaknju

Podijelite:

JU za kulturu i obrazovanje Kakanj  i Udruženje za očuvanje multikulturalnosti u Bosni i Hercegovini – UMuBiH organizuju ljetnu školu jezika (bosanski, turski, engleski i njemački ) i prirodnih nauka (matematika, fizika, hemija) za učenike healthymanviagra osnovnih i srednjih škola sa područja općine Kakanj.

 

Ljetna škola će biti organizovana  u  prostorijama JU za kulturu i obrazovanje Kakanj u periodu od 15. juna do 15. augusta  i to 2 puta sedmično u trajanju od 2 školska sata koristeći interaktivan, multimedijalni pristup u radu. Moderni profesori i primjena inovativnih metoda učenja u manjim grupama razultirali su do sada da polaznici ove  škole brže usvajaju znanja i aktivno uče u veoma kratkom vremenu.

 

Ovo je ujedno i prilika za sve učenike osnovnih i srednjih škola iz Kaknja da pored odmora od svakodnevnih školskih obaveza provedu raspust učeći i usavršavajući svoje znanje iz stranih jezika ali i iz matematike, fizike i hemije.

 

Mjesečna cijena,  po učeniku i po predmetu je 60 KM, a za učenike koji žele pohađati 2 predmeta mjesečna cijena je 100 KM. Plaćanje je u dvije rate.

 

Pozivamo sve zainteresovane učenice/ke da se prijave u prostorijama JU za kulturu i obrazovanje Kakanj, ulica Šehida broj 5, svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati ili putem telefona na broj 032 553 983. Broj mjesta je ograničen.

Podijelite:

Posljedni članci