Na Svjetski dan skijališta na Ponijerima snimljen turističko-promotivni spot

Podijelite:

Svjetski dan skijališta obilježava se 15. januara kao svojevrsna proslava zimskog sporta a tim povom JU Kulturno-sportski centar Kakanj organizovala je snimanje turističko-promotivnog spota u Ski-centru Ponijeri te je pozvala sve ljubitelje skijanja, sankanja, snowboardinga da budu dio promo snimka.

Turističko-promotivni spot danas je snimala video produkcija FRAME koji su za potrebe spota koristili i dron kako bi spot imao i snimke iz vazduha. U toku naredne sedmice promo snimak će biti objavljen na Youtube kanalu JU KSC Kakanj a potom i na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

Pored rekordnog broja skijaša, veliki broj građana Kaknja kao i gostiju iz susjednih gradova danas je posjetio Ski centar Ponijeri. Čini se da su svi oni koji su umorni od gradske gužve i posjetioci koji su željni čistog planinskog zraka danas spas potražili, posjetivši planinsko izletište Ski centar Ponijeri, koji nudi idealno sankalište i skijalište sa uređenim ski stazama a odlično je mjesto za šetnju i relaksaciju.

Danas je u Ski centru Ponijeri zabilježen rekordan broj skijaša kojima se ovom prilikom zahvaljujemo zbog korištenja naših usluga. Važno je istaknuti da se Školi skijanja u Ski centru pridružio veliki broj polaznika kod kojih se već osjeti veliki napredak u skijanju.

Kako je danas izgledalo na Ponijerima pogledajte u fotogaleriji.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci