Nagradna igra “Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera” završena – Pogledajte ko je osvojio nagrade

Podijelite:

Nagradna igra “Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera” koja je organizovana na službenoj FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj počela je 14.01.2017. godine. Od tog dana, na adresu JU Kulturno-sportski centar Kakanj pristiglo je ukupno 278 prelijepih fotografija koje prikazuju kakanjsko izletište Ponijeri. Glavno pravilo nagradne igre je bilo da je fotografija napravljena na Ponijerima a cilj nagradne igre jeste da se da se napravi zimski album kakanjskog izletišta Ponijeri čiji su autori upravo naši građani kao i svi posjetioci kakanjske vazdušne banje.

Pobjedničke fotografije su one koje su osvojile najviše lajkova, stoga smo izdvojili nagrade za prvo, drugo i treće mjesto ali i za 5 fotografija koje imaju više od 400 lajkova.

  • Prvo mjesto osvojila je fotografija učesnice Amere Bečirhodžić – Ajdinović sa ukupno   1 800 lajkova
  • Drugo mjesto osvojila je fotografija učesnice Alme Lušija sa ukupno 1 600 lajkova
  • Treće mjesto osvojila je fotografija učesnika Emira Balića sa ukupno  1 300 lajkova

Nagrada za prvo mjesto: 100 KM

Nagrada za drugo mjesto: 50 KM

Nagrada za treće mjesto: Dnevna ski karta i paket ulaznica za koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” koja važi kao ulaz i na pozorišnu predstavu “DNK”

Fotografije koje su osvojile više od 400 lajkova:

  1. Eldan Šehagić 784
  2. Sanin Imamović 634
  3. Ismar Delić 547
  4. Edin Hadžić (Orilo Gorilo) – 500
  5. Amina Salihbegović – 434

Odlučili smo da učesnike čije su fotografije osvojile više od 400 lajkova nagradimo paket ulaznicom za koncert filmske muzike „Bilo jednom na Balkanu“ koja je ujedno i ulaz na pozorišnu predstavu „DNK“.

Sretni dobitnici svoje nagrade preuzimaju lično u zgradi Uprave JU KSC Kakanj svakog radnog dana od 07,30 do 15,30 sati.

Zadovoljni smo pozitivnim reakcijama na nagradnu igru, a još smo zadovoljniji što ćemo imati priliku da lično upoznamo dobitnike i podijelimo sa njima sretne trenutke. Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo se svim učesnicima nagradne igre te vas pozivamo da nastavite pratiti rad JU KSC Kakanj.

U nastavku pogledajte fotografije koje su osvojile nagrade!

amera b a

Amera Bečirhodžić Ajdinović – prvo mjesto

alma lusija

Alma Lušija – drugo mjesto

emir balic

Emir Balić – treće mjesto

Fotografije učesnika koje su osvojile iznad 400 glasova pogledajte u fotogaleriji!

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci