Nagradna igra: Osvojite ulaznice za filmove “Mali veseljak: Brod spasilac” i “Pedeset nijasi – Oslobođeni”

Podijelite:

Obavještavamo građane da će se u utorak 20.02.2018. godine u Domu kulture Kakanj prikazati animirani film “Mali veseljak: Brod spasilac” sa početkom u 18:00 sati.

Svi koji su voljeli čuveni kratkometražni animirani film “Mali remorker”, uživaće i u dugometražnom ostvarenju “Mali veseljak: brod spasilac”. “Mali veseljak: brodspasilac” je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unaprijeđen u glavni spasilački brod u velikoj luci i koji spašava svijet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dječijoj knjizi “Elijas: Mali brod spasilac”, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Isti dan, 20.02.2018. godine u Domu kulture Kakanj će se prikazati film “Pedeset nijasi – Oslobođeni” sa početkom u 20:00 sati.

Fanovi širom svijeta jedva čekaju da vide kako će završiti ljubav naivne studentice Anastasie Steel koju je utjelovila Dakota Johnson i sadističkog milijardera Christiana Graya kojeg glumi Jamie Dornan.

Teaser pokazuje tek vjenčane Anastasiu i Christiana Graya na medenom mjesecu.

“Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira James Foley, reditelj drugog nastavka. Scenario, koji je zasnovan na svjetskom bestseleru E L James, i ovaj put potpisuje Niall Leonard.

Ukoliko želite osvojiti karte za film potrebno je lajkati post na FB, podijeliti post na opciju javno i u komentar napisati koji film biste voljeli pogledati.

Sretno.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci