NAGRADNA IGRA: OSVOJITE ULAZNICE ZA FILMOVE „POTRAGA ZA DOROM“ , „POČETAK“ (WARCRAFT: THE BEGINNING)

Podijelite:

Sutra 13.07.2016. godine u kino-sali Doma kulture na programu su filmovi „Početak“ i „Potraga za Dorom“ koji igraju po sljedećem rasporedu.

„Potraga za Dorom“ 3D sink – 18:00 sati
„Početak“ (Warcraft: The Beginning) 3D – 20:00 sati

“Finding Dory”– sadržaj filma:
Prijateljska, ali zaboravna plava ribica se vraća svojim voljenim i svi putem nauče ponešto o stvarnom značenju porodice. Disney i Pixar u animiranom filmu Potraga za Dorom vraćaju na velike ekrane obožavanu i zaboravljivu plavu tang ribicu Doru, koja sretno živi unutar podvodnog grebena s Nemom i Merlinom. Kada se Dora odjednom sjeti da ju negdje traži njena porodica, ovaj trio kreće u životnu avanturu preko okeana.

„Warcraft“ – sadržaj filma:
Mirno carstvo Azerotha stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici bježe iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svijet. Kad se portal otvori da spoji ova dva svijeta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dvije zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gdje se svako bori za nešto.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za ove filmske avanture, dovoljno je da u komentar ispod slike napišete termin prikazivanja filma kojeg vi želite pogledati.

Pravila su jednostavna. Sretno!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci