Najavljujemo: Takmičenje u disciplini veleslalom na Ponijerima

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Društvo pedagoga tjelesne kulture Kakanj u saradnji sa JU KSC Kakanj a pod pokroviteljstvom Općine Kakanj, u skladu sa Zakonom o sportu Zeničko-dobojskog kantona i Strategijom razvoja omladinske politike Zeničko-dobojskog kantona, te Strategijom razvoja općine Kakanj,  organizuje takmičenje učenika i učenica osnovnih i srednjih škola grada Kaknja u skijanju.

Takmičenje u disciplini veleslalom je u sklopu Malih olimpijskih igara grada Kaknja i održati će se u Ski centru Ponijeri, u petak, 22.02.2019. godine. Zbog  sigurnosti učesnika, radi manjeg broja skijaša na skijalištu, takmičenje je moguće organizovati samo radnim danom.

Kategorije takmičara su po razredima. Svaki razred je zasebna kategorija. Maksimalan broj takmičara je četiri učenika i četiri učenice u jednoj kategoriji. Iznimno, uz saglasnost organizatora i više ukoliko ukupni broj ne prelazi 24 za srednju školu, odnosno 48 za osnovnu.

PRIJAVITI SE MOŽE I U SLJEDEĆIM KATEGORIJAMA : (PRIJAVE NA broj telefona 032/771-920 ili na 061/180-347 – Irfan H.)

  • DJECA DO 7 GODINA (M,Ž)
  • DJECA 7 DO 10  GODINA) (M.Ž)
  • VETERANI DO- KE 35 GODINA ( M,Ž)
  • VETERANI- KE 35 DO 50 GODINA(M,Ž)
  • VETERANI –KE 50 I VIŠE GODINA (M,Ž)

Obezbijeđen je besplatan prijevoz (SAMO ZA TAKMIČARE-KE KOJI SU SE PRIJAVILI KOD SVOJIH NASTAVNIKA I PROFESORA). Ostali mogu doći vlastitim prijevozom i prijaviti se na takmičenje na licu mjesta (PRIJAVE NA LICU MJESTA SU OD 09:00 DO 9:30 h NA SKI STAZI)

Polazak je sa parkinga O.Š. Hamdija Kreševljaković  u 8:00 sati, i ispred drugih škola ako bude takmičara iz tih škola.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci