Novi ciklus kreativnih radionica za djecu – U subotu prva radionica “Zajedništvo i saradnja” u Omladinskom centru

Podijelite:

Obavještavamo građane da će se u subotu 21.10.2017. godine u Omladinskom centru održati radionica na temu “Zajedništvo i saradnja” u vremenskom periodu od 10:00 do 12:00 sati.

Nakon ciklusa radionica o dječjim pravima i obilježavanja dječje nedjelje u Kreativnom centru započinje novi ciklus radionica “Poticanje čitanja i učenja”.

Prva radionica na temu : Zajedništvo i saradnja, protkana je ozračjem jeseni i vezuje se za maštovitu i edukativnu priču o prijateljstvu „Juha od bundeve“, autorice H. Cooper.

Radionica je kreativna, poučna i zabavna, a namijenjena je najmlađima od 7-12 godina.

Prijaviti se možete na broj telefona JU KSC Kakanj 032/771-920, putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili putem e-maila alternative@bih.net.ba i pozivom na broj telefona: 032/556-288 u vremenskom periodu od 08:00 – 16:00 sati svakim radnim danom.

Aktivnosti u Kreativnom centru dio su partnerskog programa UG „Alternative“ Kakanj i JU KSC Kakanj podržani sredstvima IN Fondacije – Fondacije za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u BiH, Kantonalnog ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport i Općine Kakanj.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci