Obavijest o radu Ski centra Ponijeri preko vikenda – U dnevnom terminu Škola skijanja, od 18:00 sati noćno skijanje

Podijelite:

Obavještavamo ljubitelje skijanja da će preko vikenda na Ponijerima raditi noćno skijanje u vremenskom periodu od 18:00 sati do 21:00. Preko dana će raditi Škola skijanja bez rada ski lifta od 10:00 sati na prvoj padini velike staze. Dakle dnevno skijanje neće biti organizovano preko vikenda zbog boljeg očuvanja ski staze obzirom da su visoke temperature, a trenutna visina snijega iznosi 17 cm.

Cijena noćnog skijanja je 10 KM.

I večeras noćno skijanje ide odličnim tokom, velika je posjeta, imamo informaciju da više od 70 skijaša trenutno uživa u skijanju na osvijetljenoj ski stazi na Ponijerima.

Informacije – Škola skijanja na Ponijerima

Vršimo pojedinačne obuke na Školi skijanja, cijena jednog sata skijanja iznosi 10 KM, za tri sata skijanja cijena je 24 KM, petodnevna bez prevoza 150 KM. 

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

I sinoć je na Ponijerima zabilježena velika posjeta, više od stotinu skijaša uživalo je u skijanju. Pozivamo vas da posjetite Ski centar Ponijeri.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci