Obznanjujemo šta je #KFN!

Podijelite:

Proteklih dana na društvenim mrežama raširio se hashtag #KFN, zajedno sa fotografijama sa istim natpisom. U ovoj kampanji su učestvovale i poznate ličnosti poput Deniala Ahmetovića i Amela  Tuke, ali i mnoge Kakanjke i Kakanjci.

Ovo je bio dio najave za predstojeći Kakanj Fashion Night koji će se održati u petak, 23.12.2016. sa početkom u 19:00 sati u Domu kulture u Kaknju.

Na događaju koji je zamišljen kao spoj mode, plesa i muzike svoje kreacije će izložiti Nermina Jašarspahić – Cinderella Fashion, mlada kakanjska kreatorica koja je učestvovala na NIVEA fashion weeku u Sarajevu. Bit će predstavljena revija vjenčanica salona NANCY, Kakanjke Enese Omerović, te kreacije polaznica kursa šivenja pri JU KSC Kakanj.

Planiran je bogat zabavni program u okviru kojeg će nastupiti članice KRG Pirueta, dok će za muzički dio biti zaduženi  DJ Infected i AlterVal band. Sve će pratiti oprema Frame produkcije, tako da nas očekuje glamurozna noć uz kompletan scenski doživljaj.

Organizator manifestacije je JU KSC Kakanj uz partnere projekta Cinderella Fashion i Kaportal.ba, a medijski pokrovitelji NTV IC Kakanj, Radio Kakanj i portali Kakanjlive.com, Kakanj-x.com, Kakanjinfo.com.

Narednih dana objavit ćemo više informacija o programu događaja, kreacijama, modelima…

Podijelite:

Posljedni članci