OSVOJITE ULAZNICE ZA FILMOVE “ANGRY BIRDS” 3D I “KAPETAN AMERIKA: GRAĐANSKI RAT” 3D

Podijelite:

Večeras 21. maja u Domu kulture će se odigrati dva filma i to urnebesna komedija za djecu „Angry birds“ 3D (sinh),  koji je na programu u 18:00 sati i Marvelov novi hit „Kapetan Amerika: Građanski rat“ 3D, koji je na programu u 20:00 sati.

Sadržaj filma “Angry birds” 3D:

Radnja filma vodi nas na ostrvo nastanjeno iskljucivo srećnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak da otkriju zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

IZVORNO IME: Angry Birds

REŽIJA: Fergal Reilly, Clay Kaytis

ŽANR: animirani, avantura, komedija

TRAJANJE: 97 min.

Sadržaj filma Kapetan Amerika: Građanski rat 3D:

Ovo je priča o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika i njihovim kontinuiranim naporima da zaštite čovječanstvo. Ali poslije još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je rezultirao kolateralnom štetom, sve veći politički pritisak je izvršen da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega je osnovano tijelo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo će podijeliti Osvetnike na dvije struje – jednu će predvoditi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovječanstvo bez državnog uplitanja, a drugu će voditi Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost.

IZVORNO IME: Captain America: Civil War

REŽIJA: Anthony i Joe Russo

ULOGE: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan

ŽANR: akcija, drama

TRAJANJE: 147 min.

Kako osvojiti ulaznicu za filmove?

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za ove filmove, potrebno je u komentar na Facebook stranici napisati koji film želite pogledati, a najbrže ćemo nagraditi. Požurite!

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci