“Pjevanje je moj život” -Šaban Škulj pobjednik takmičenja “Talent show 2016.”

Podijelite:

Večeras je u Domu kulture u Kaknju održano takmičenje pod nazivom “Talent show 2016.” gdje je  svoje talente publici pokazalo ukupno deset učesnika.

Večeras su pjevali Adi Begić, Jasmina Selimović, Eldar Husetović, Selma Kovač, Belma Šljivo, Selmir Kovač, Šaban Škulj, Emela Hodžić, Ajla Kevilj a mađioničarske trikove vješto su pokazali Hajrudin i Belmin.

U revijalnom dijelu takmičenja publiku su zabavljali pobjednici iz prethodnih takmičenja Aldin Kordić, Ajla Silajdžić, Emina Bijedić i Martina Jozinović.

Veoma sretan i zadovoljan poslije pobjede na takmičenju “Talent show 2016.” Šaban Škulj kaže da je oduševljen reakcijom publike a da treme gotovo nije ni bilo. “Uvijek sam htio da se bavim pjevanjem i nadam se da ću biti uspješan pjevač jer pjevanje je moj život”,  istakao je Šaban Škulj.

Učesnica Emela Hodžić publiku je oduševila izvedbom pjesme “Let it go” – Frozen te zasluženo ponijela titulu drugoplasirane na ovogodišnjem takmičenju “Talent show 2016.”.

Ajla Kevilj koja je prošle godine pobijedila na istom takmičenju i ove godine se prijavila jer kako kaže željela je da ponovo doživi uzbuđenje koje donosi ovaj show te je večeras osvojila treće mjesto ali navodi da je bitno učestvovati a ne pobijediti.

Mi se svakako slažemo da je bitnije učestvovati i pri tome se dobro zabaviti, stoga čestitamo svim učesnicima prvenstveno na hrabrosti koju su pokazali večeras i izašli na pozornicu bez imalo treme gdje su nakon otpjevanih pjesama imali priliku uživati u čarima zasluženog aplauza.

I ove godine sponzor takmičenja “Talent show 2016.” bila je Optika Bjelopoljak kojima se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo jer su već šesti put sponzori takmičenja te se nadamo dobroj saradnji ukoliko bude prilike da se organizuju slični projekti.

Medijski pokrovitelji takmičenja su bili NTV IC Kakanj, Kakanj-x-portal, Kaportal.ba, kakanjlive.com i kakanjinfo kojima se također zahvaljujemo.

Video produkcija Frame production večeras se pobrinula za ozvučenje i specijalne efekte zbog čega je i scena Doma kulture izgledala sjajno.

14322471_910048919100340_4291482336351607472_n

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci