Pogledajte koje će nagrade biti dodijeljene u nedjelju – Biznis liga “Kakanj 2017”

Podijelite:

Sponzor ovogodišnjeg takmičenja u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2017” je GMS – SPORT “Joma” koji je obezbijedio fudbalske lopte koje su se koristile za vrijeme takmičenja, te dresoveza prvo i drugo mjesto.

Za najboljeg igrača obezbijeđena je nagrada u vidu pehara i trenerke, za najboljeg golmana pehar i rukavice, za najboljeg strijelca pehar, šors i majica. Za treće mjesto obezbijeđen je pehar, diploma, medalje i lopta, za drugo mjesto pehar, diploma, medalje i dresovi. Za prvo mjesto nagrada je prelazni pehar, trajni pehar, diploma, medalje, dresovi i lopta.

Kako smo ranije i najavljivali smisao i cilj ovog takmičenja bio je dobra zabava, igra, druženje, fer i korektna igra i ponašanje igrača, a ne finansijska strana, upravo zbog toga nagrade nisu novčane prirode.

Prva utakmica između ekipa Pekar Delibašić i Policija na rasporedu je u 17:30 sati. Druga utakmica između ekipa Elektrodistribucija i RMU na rasporedu je u 18:10 sati.

U 18:50 sati planirano je da se odigra revijalna utakmica između ekipa “Pjetlići” FK Rudar – FK “Mladost”.

U 19:30 sati će se odigrati utakmica za treće mjesto, a u 20:15 sati dugoočekivano finale.

Pozivamo publiku da u što većem broju dođe u Sportsku dvoranu KSC Kakanj kako bi pratili ovo interesantno takmičenje. Ko će osvojiti ovogodišnji turnir ostaje nam da otkrijemo u nedjelju!

Podijelite:

Posljedni članci