Posjetioci Ski centra Ponijeri danas su uživali u skijanju, goste zabavljao DJ Zyxel – Najavljujemo noćno skijanje

Podijelite:

Danas je svim ljubiteljima skijanja da na Ponijerima bilo omogućeno dnevno skijanje od 10:00 do 16:00 sati, Škola skijanja od 10:00 do 14:00 sati, a goste je zabavljao DJ Zyxel.

Temperatura je iznosila 0 stepeni C, a visina snijega je 25 cm.

Večeras će biti organizovano noćno skijanje od 18:00 do 21:00 h (cijena 10 KM).

Nakon instaliranja wc kabina, remonta ski-lifta, postavljanja zaštitnih stubova, instaliranja video nadzora za live stream (donacija i saradnja sa ski.ba), osvjetljenja ski-staze uz pomoć Općine Kakanj i nakon mnogobrojnih ulaganja i unapređenja Ski-centra Ponijeri, Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj izvršila je i nabavku motornih sanki. Motorne sanke su finansirane iz vlasitih sredstava JU KSC Kakanj. Nabavka motornih sanki će pomoći uposlenicima da lakše obavljaju poslove u toku sezone na Ponijerima, kao i za pružanje prve pomoći na stazi.

JU KSC kupila motorne sanke

Klupa za fotkanje (U toku je nagradna igra na Instagram profilu @juksckakanj)

Svi ljubitelji skijanja i općenito zimskog snježnog ugođaja sada mogu na informativno-revijalnom portalu “Ski.ba” 24 sata dnevno pratiti uživo dešavanja na ski-stazi Ponijeri. U tom smislu Ponijeri su se pridružili zimskim centrima – Jahorina, Bjelašnica, Igman i Ravna Planina.

Live stream sa Ponijera pratite klikom ovdje

Prijenos uživo uz pomoć ove kamere koja je donacija od strane “ski.ba” je nadopuna informacijama koje svakodnevno daje Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj na svojoj web-stranici “ksckakanj.ba” u pogledu rada ski-lifta, visine snježnog pokrivača, temperature zraka…

Lijepe prizore sa Ponijera moguće je uživo vidjeti i putem prijenosa na TV platformi “Moja TV” BH Telecoma.

 

Podijelite:

Posljedni članci