Postojanje teniskog terena u Kaknju se pokazalo opravdanim – svi termini rezervisani

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Nakon što su osigurani uslovi da u potpunosti funkcionišu svi dvoranski kapaciteti na posljednjoj etaži centra “Re-Al” (bivši CC1), sala u ovom objektu na raspolaganju je za sve rekreativne aktivnosti 24 sata u toku svih 7 dana u sedmici. Osigurano je grijanje i drugi uslovi, a novitet je i postavljena teraflex podloga.

Dana 22.12.2016. godine testno je pušten u funkciju teniski teren koji se nalazi u sportskoj sali u objektu “Re-Al Company” čime smo htjeli ispitati volju građana te provjeriti da li imamo potrebu pustiti u funkciju teniski teren, dakle da provjeravamo da li ćemo ovim potezom povečati kapacitet iskorištenosti ali i finansijsku dobit od ove dvorane.

Nakon testnog puštanja u funkciju teniskog terena zadovoljstvo nam je obavijestiti građane da su svi termini za tenis  rezervisani i to za TTT “Game Kakanj”.

Tenis će se igrati svakog dana i vikednom u sljedećim terminima.

Ponedjeljkom od 10,00 do 17,00 h

Utorkom od 10,00 do 17,00 h

Srijedom od 10,00 do 18,00 h

Četvrtkom i petkom  od 10,00 do 17,00 h

Subotom od 12,00 do 18,00 h

Nedjeljom od 10,00 do 17,00 h

Zvanično puštanje u funkciju teniskog terena planirano je u mjesecu januaru 2017. godine o čemu ćemo javnost blagovremeno obavijestiti.

Zbog popunjenih termina za tenis pokazala se opravdanom odluka da se pusti u funkciju teniski teren i na taj način obezbijedi građanima treniranje ovog sporta u Kaknju.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci