Poznate grupe takmičenja u malom nogometu Biznis liga „Kakanj 2017“

Podijelite:

Danas je u kultnom školskom centru „Europa“ održano izvlačenje grupa grupne faze takmičenja u malom nogometu pod nazivom Biznis liga „Kakanj 2017“. Prije nego što je počelo izvlačenje grupa prisutnima se obratio dir. JU KSC Kakanj Aldin Šljivo koji je poželio dobrodošlicu prisutnima te poručio da takmičenje u malom nogometu pod nazivom Biznis liga Kakanj 2017 traje od 2014. godine i omogućava zaposlenicima privrednih subjekata da se druže, da bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti, te da u fer i korektnom odmjeravanju nogometnog umijeća brane boje svoje firme.

Četiri godine se organizuje Biznis liga a već drugu godinu zaredom takmičenje organizuje Javna ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj. I ove godine vlada veliko interesovanje za ovo takmičenje što dokazuje i broj od 20 prijavljenih ekipa i 280 učesnika, poručio je koordinator sportskog odjela u JU KSC Kakanj Marin Mijač koji je prisutnima objasnio i pravila takmičenja.

Na ovaj način JU KSC Kakanj želi potaknuti na druženje, rekreaciju, zabavu i razmjenu najboljih iskustava svih učesnika. Neki će igrati, neki navijati ali navažnije, svi će se zabavljati, te će time graditi zdravi timski duh koji će omogućiti firmama još uspješnije poslovanje.

Ono što je zanimljivo jeste da je ove godine svoje učešće na takmičenju potvrdio i načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra. Svake godine imamo tendenciju za pored prvog, drugog i trećeg mjesta obezbijedimo nagrade za najboljeg golmana, najboljeg strijelca, najboljeg igrača i nagradu za najfer ekipu.

U nastavku pogledajte pregled po grupama:

 

Raspored odigravanja utakmica za 01.10.2017. godine:

 

Bit će odigrano ukupno 5 utakmica od 17:00 sati!

Jedan od sponzora takmičenja je JOMA!

JU KSC KAKANJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijelite:

Posljedni članci