Prijavite se na sportsku manifestaciju u malom nogometu “Biznis liga” – Kakanj 2020.

Podijelite:

         Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine organizuje Biznis ligu u malom nogometu “KAKANJ 2020”. Liga će se odigravati vikendom u poslijepodnevnim terminima u Sportskoj dvorani KSC Kakanj. Biznis liga počinje krajem mjeseca februara i u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa trajat će oko dva mjeseca.

         Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u posljednjih pet godina privlači pažnju velikog broja kompanija iz naše Općine ali i iz drugih nama susjednih općina. Projekat postaje tradicionalna aktivnost gdje je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti i ujedno brane boje svoje kompanije. Iz godine u godinu liga postaje jača kako u organizacionom smislu samog takmičenja, tako i na  kvalitetu i organizovanosti ekipa, učesnika u takmičenju.

         Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre. Sistem takmičenja će se odrediti zavisno od broja prijavljenih ekipa.

          Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama Uprave JU KSC svakim danom 07:30-15:30, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax i e-mail. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona: 032 771 920. Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz dvije manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju. U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako nisu dvije ekipe spojene i ta osoba ne smije biti profesionalac (ne smije biti registrovan pri NS BIH).

Spiskovi ekipa se moraju zaključiti do početka takmičenja, a za svaku naknadnu prijavu, ekipa plaća po jednom prijavljenom igraču, administrativni trošak od 50 KM.

Rok za prijave ekipa je 14. februar 2020. Nakon izvršene prijave, sve ekipe će preko svojih predstavnika dobiti striktne propozicije takmičenja, kako bi se lakše i što regularnije takmičenje moglo odvijati.

KOTIZACIJA PO EKIPI IZNOSI 300 KM!

Za tri prvoplasirane ekipe obezbjeđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve privredne subjekte (preduzeća, firme) te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličaju ovu sportsku manifestaciju.

JU KSC KAKANJ

                                        

Podijelite:

Posljedni članci