Promo dizajn plakata “Bilo Jednom Na Balkanu” govori o ponovom spajanju i zbližavanju ljudi

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

O čemu zapravo govori dizajn promo plakata koncerta domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo Jednom Na Balkanu” pročitajte u nastavku.

Dizajn promo plakata projekta “Bilo Jednom Na Balkanu” prvenstveno aludira i poziva na zajedništvo, jedinstvo, ponovno spajanje i zbližavanje ljudi.  Dizajn plakata u sebi nosi različite motive na kojem se jasno vidi zaljubljeni par u čijim glavama se nalaze dva dijela mosta izrađena od filmske trake spojena muzičkim notama. Likovi na svojim majicama imaju motive zastave BiH i zastave Jugoslavije, a oko njih su jasno vidljive zvjezdice koje asociraju na EU.

Razlog zbog kojeg su odabrani ovi motivi jasno pokazuju na izražajna sredstva koja su korištena u cijelom projektu “Bilo Jednom Na Balkanu”, a to su muzika, film i pozorište koji pokazuju tematiku s ciljem da se dobije moderni i prepoznatljivi program koji će odgovarati parametrima savremenog doba.

Napominjemo, premijera koncerta zakazana je za 24.11.2016. godine u velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Cijena ulaznice iznosi 7 KM!

Ulaznice se mogu kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 08,00 do 15,30 sati. Ulaznice će se također prodavati u kultnom školskom centru “Europa” u toku dana.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci