RASPORED ODIGRAVANJA PRIPREMNIH UTAKMICA ZLATNIH KOŠARKAŠKIH KADETA BIH U SPORTSKOJ DVORANI KAKANJ

Podijelite:

Kakanj je ove godine domaćin još jednog velikog događaja – testnog okupljanja zlatnih košarkaških kadeta BiH pred Svjetsko prvenstvo u košarci koje će početi 23. juna u Španiji, a potom i domaćin desetodnevnih priprema u okviru kojih će u našem gradu, u našoj sportskoj dvorani, biti upriličena dva košarkaška spektakla u kojima će naši najbolji košarkaški kadeti igrati protiv Egipta 24. maja i jedne od najboljih reprezentacija svijeta – Turske (26. maja).

U ponedjeljak 25.04.2016. imali smo priliku pogledati međusobnu pripremnu utakmicu košarkaških kadetskih zmajeva, koji su bili podijeljeni u ekipu “Tamnih” i ekipu “Svijetlih”.

U narednom tekstu saznajte koje testne utakmice zlatnih košarkaških kadeta će biti odigrane u Sportskoj dvorani Kakanj.

Za danas 26.04.2016. godine, najavljujemo vam dvije utakmice, prva utakmica je između kadetske reprezentacije i KK “Čelik”, koja će se odigrati u Sportskoj dvorani Kakanj sa početkom u 17:30 sati i utakmica između kadetske reprezentacije i KK “Travnik” koja će se odigrati danas u 19:30 sati.

U srijedu 27.04.2016. godine zlatni košarkaški kadeti će odigrati međusobnu pripremnu utakmicu u 18:00 sati (Svijetli vs Tamni).

Dana, 28.04.2016. godine bit će odigrane dvije testne utakmice:

KK “Travnik” – Kadetska reprezentacija     17:00

KK “Čelik” – Kadetska reprezentacija         19:00

Ulaz u Sportsku dvoranu Kakanj će biti slobodan.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci