Regionalni hit “Sjajni momci” sutra u Domu kulture

Podijelite:

Predstavu „Sjajni momci“, sa mega popularnim glumačkim zvijezdama, možete vidjeti u našem gradu, u Domu kulture u Kaknju, sutra 23. februara 2017. godine sa početkom u 19,30 sati. Predstava „Sjajni momci“ je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu „Sunshine Boys“, a govori o dva penzionisana komičara, Haryju i Alyju.

Regionalno popularni trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana preselili su na daske koje život znače. Ovu sjajnu glumačku postavu možemo gledati u predstavi „Sjajni momci“.

Ovom prilikom pozivamo građane da na vrijeme obezbijede svoje ulaznice koje se mogu kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 08,00 do do 15,30 sati, također prodaja je omogućena poslije radnog vremena u kultnom školskom centru “Europa”.

Ulaznice možete rezervisati pozivom na broj telefona 032/771-920.

Sinopsis:

Dva penzionisana komičara, Hary i Aly , pozvani su, od Harijevog sestrića Zlatana, da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas, da odigraju svoj skeč „Kod doktora“ kojeg su igrali zajedno decenijama . Problem je što su Hary i Aly prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč i uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvori u komični fijasko furiozo.

Cijena ulaznice: 12 KM

Broj ulaznica je ograničen a iste se mogu kupiti na biletarnici JU KSC Kakanj!

Igraju / Uloge:
Mustafa Nadarević- HARY
Senad Bašić – ALY
Moamer Kasumović ili Emir Kapetanović Zumbul – ZLATAN
Režija: Mustafa Nadarević
Producent: Senad Bašić
Scenografija i kostimografija: Samina Zajko i Senad Bašić
Produkcija : BAŠ PRODUKCIJA SARAJEVO/ BASH PRODUCTION SARAJEVO
God. Produkcije: 2016
Premijera: 28. 06. 2016. Mostar

Realizaciju predstave podržalo Ministrastvo kulture i sporta Kantona Sarajevo

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci