Rezultati utakmica za drugi takmičarski dan i zapisnik – BIZNIS LIGA

Podijelite:

REZULTATI UTAKMICA ZA 10.05.2022.

RMU – Tiron 4 0

Općina /Grijanje – Kakanj petrol / Sim komerc 1 2

Diskont Prim / Beni best – JU KSC / STŠ 4 0

Neimax Visoko – Mgm Farm 1 2

Policija /Šumarija – Milovići 3 1

Enikon – Trgošped 2 0

Drugog dana Biznis lige u Sportskoj dvorani KSC Kakanj odigrano je ukupno 6 utakmica, učešće je uzelo 12 ekipa.

Prva utakmica bila je između RMU i Tiron, ista je završena sa rezultatom 4:0. Golove su postigli A. Neimarlija, A. Terzić, K. Juko(2). Ekipa RMU imala je 3 timska prekršaja, a ekipa Tiron 1 timski prekršaj.

Druga utakmica Biznis lige bila je između ekipa Općina/Grijanje i Kakanj Petrol/Sim Komerc koja je završena sa rezultatom1:2. Strijelci su bili F. Bečirhodžić (Općina/Grijanje), E. Ćosić, E. Hajduković (Kakanj Petrol/Sim komerc). Žuti karton dobio je E. Ćosić (ekipa Kakanj Petrol/Sim komerc) . Općina /Grijanje imala je jedan timski prekršaj, dok je Kakanj Petrol/Sim komerc ekipa imala 3 timska prekršaja.

Treća utakmica bila je između ekipa Diskont Prim/Beni Best i JU KSC/STŠ koja je završila sa rezultatom 4:0. Golove su postigli B. Brkić 3 i A. Durmiš. Diskont Prim/Beni Best imala je 2 timska prekršaja, ekipa JU KSC/STŠ također 2 timska prekršaja.

Četvrta utakmica je bila između ekipa Neimax Visoko i MGM Farm. Rezultat utakmice je bio 1:2. Golove su postigli A. Šarak 1, a za ekipu MGM Farm H. Mušija 2. Obe ekipe imale su po jedan timski prekršaj u prvom poluvremenu.

Peta utakmica Biznis lige bila je između ekipa Policija i Šumarija – Milovići koja je završena sa rezultatom3:1. Golove su postigli A. Hrustanović 2, H Đuđo i E. Velić. Ekipa Policija imala je 2 timska prekršaja, dok je ekipa Šumarija-Milovići imala jedan timski prekršaj.

Zadnja utakmica drugog dana Biznis lige “Kakanj 2022” bila je između ekipa Enikon i Trgošped, a koja je završena sa rezultatom 2:0. Golove su postigli S. Tuka i H. Ćosić. Ekipa Enikon imala je 6 timskih prekršaja, a ekipa Trgošped jedan. Žute kartone su dobili S. Tuka (Enikon) i E. Pipo (Trgošped).

Podijelite:

Posljedni članci