“SPECTRE” I “HOTEL TRANSILVANIJA”2 VEČERAS IGRAJU U KINO-SALI DOMA KULTURE

Podijelite:

H2_THUMB-1426268204255_1280w

Večeras u 18:00 sati na repertoaru je animirani, sinhronizovani u 3D tehnici film pod nazivom „HOTEL TRANSILVANIJA“2. U ovoj komediji se govori o događanjima u hotelu Transilvanija u kome su stvari konačno krenule na bolje. Ovaj Drakulin hotel je ispočetka kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta ali je sada otvoren i za ljude. Ali ono što najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova zabrinutost da njegov preslatki unuk , koji je u stvari pola čovjek a pola vampir, ne pokazuje znakove pravog vampira.

mcdskyf_ec027_68241735-e1417694123247

U 20:00 sati na repertoaru je najnoviji film čuvenog Jamesa Bonda pod nazivom „SPECTRE“. Radi se o Bondovom akcionom filmu u kome on, kao glavni akter filma biva poslan u avanturu razotkrivanja zlokobne generacije. Dok se istovremeno bori sa političkim snagama kako bi na životu održala tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastaršujuću istinu koja se krije iza imena „SPECTRE“.

Napominjemo da smo nagradili nekoliko čitatelja gratis ulaznicama metodom slučajnog izbora. Dobitnici ulaznica za film “Hotel Transilvanija 2” su: Vildana Kubat, Lamija Kubat i Emina Terzić-Buza. Dobitnici ulaznica za film “Spectre” su: Kemal Čehajić, Albina Muraja i Lerina Džinić. Čestitamo!

JU za kulturu i obrazovanje Kakanj/Press

Podijelite:

Posljedni članci