Sutra takmičenje u veleslalomu “Ponijeri KUP 2018.” – Besplatan prevoz za učesnike u 08:00h ispred OŠ “Hamdija Kreševljaković”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Društvo pedagoga tjelesne kulture Kakanj i JU Kulturno-sportski centar Kakanj, u skladu sa Zakonom o sportu Zeničko-dobojskog kantona i Strategijom razvoja omladinske politike Zeničko-dobojskog kantona, te Strategijom razvoja općine Kakanj, organizuju takmičenje učenika i učenica osnovnih i srednjih škola grada Kaknja u skijanju ali i svih zainteresovanih. Ovo takmičenje će ujedno biti i KANTONALNO TAKMIČENJE JER NAM DOLAZE UČESNICI IZ DRUGIH GRADOVA KANTONA.

Takmičenje u disciplini veleslalom je u sklopu Malih olimpijskih igara grada Kaknja i održati će se u Ski centru Ponijeri, u petak, 02.03.2018. godine. Zbog  sigurnosti učesnika, radi manjeg broja skijaša na skijalištu, takmičenje je moguće organizovati samo radnim danom.

Prijave na dan takmičenja zbog startnih lista i podjele startnih brojeva neće biti moguće (osim ako ne bude prijavljen dovoljan broj takmičara).

 Kategorije:

* studenti

* do 35 godina 

* do 55 godina

* preko 55 godina

Obezbijeđen je besplatan prevoz (SAMO ZA TAKMIČARE-KE). Polazak je sa parkinga O.Š. Hamdija Kreševljaković  u 8,00 sati, i ispred O.Š. Omer Mušić u 07 :30 h. Povratak sa Ponijera je planiran u 16:30 sati.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci