Sutra u dnevnom terminu Škola skijanja, od 18:00 sati noćno skijanje – Preko vikenda planiramo raditi i dnevno i noćno skijanje

Podijelite:

Sa dolaskom novih snježnih padavina ekipa JU KSC Kakanj danas je pripremila ski stazu na Ponijerima za noćno skijanje koje je organizovano od 18:00 do 21:00h. Tom prilikom na Ponijerima je skijao veliki broj skijaša, zabilježeno je preko stotinu skijaša koji su uživali u čarima noćnog skijanja.

Iako smo imali malih tehničkih problema sa ski liftom skijanje je nastavljeno, budći da je ekipa JU KSC KAKANJ uspjela ukloniti kvar.

Ski lift neće raditi sutra 05.01.2018. godine u dnevnom terminu, ponovo će biti organizovano noćno skijanje u terminu od 18:00 do 21:00h.

Sutra je planiran početak Škole skijanja koja će se održavati na prvoj padini velike staze, bez rada ski lifta. Škola će početi sa radom u 10:00 sati.

Za vikend radimo i dnevno i noćno skijanje na Ponijerima, ali detaljnije ćemo javnost obavijestiti sutra navečer.

Cijena karte za noćno skijanje na Ponijerima iznosi 10 KM.

Informacije – Škola skijanja:

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Aranžman za početnike obuhvata petodnevni prevoz od Kaknja do Ponijera i nazad, ski učitelja, pedagoški nadzor, obezbijeđena je užina, ljekarska služba i diploma učešća. Cijena aranžmana za početnike iznosi 200 KM.

Aranžman za napredne skijaše obuhvata petodnevni prevoz, ski kartu, ski učitelja, pedagoški nadzor, užinu, ljekarsku službu i diplomu učešća. Cijena aranžmana za napredne skijaše iznosi 250 KM.

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

Instruktori skijanja na Ponijerima su Eldar Turudija, Haris Ljubović i Mahir Jašarspahić.

 

Podijelite:

Posljedni članci