SUTRA VOLONTERSKA AKCIJA ČIŠĆENJA NA PONIJERIMA

Podijelite:

U subotu 03.09.2016. godine planirano je čišćenje i uređivanje kruga Ski-centra na Ponijerima koje će realizovati uposlenici JU KSC Kakanj zajedno sa prijavljenim volonterima.

Polazak je planiran sutra ispred sahat-kule u 09:00 sati organizovanim prevozom koji je obezbijeđen od strane Općine Kakanj.

U volonterskoj akciji će učestvovati polaznici Dramskog studija JU KSC Kakanj, Crveni križ Općine Kakanj, Asocijacija mladih SDA Kakanj, Udruženje Centar za ekologiju i održivi razvoj – C.E.K.O.R. Kakanj, Udruženje “Omladinski kulturni centar Kakanj” i članovi skijaškog kluba također iz Kaknja. 

Dana 30.08.2016. godine uposlenici JU KSC Kakanj počeli su sa akcijom čišćenja koja  se nastavlja sutra kada će im se pridružiti i prijavljeni volonteri. Od strane organizatora obezbijeđena je potrebna oprema za čišćenje a Općina Kakanj obezbijedila je užinu i prevoz za sve prijavljene volontere.

Ovo je i idealna prilika da mladi ljudi  zajedničkim snagama očiste prelijepu prirodu, a da se ujedno druže i upoznaju nove prijatelje te da se više pažnje posveti čistoći planina koje često znaju biti zatrpane smećem.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci