Svijetli primjeri uspjeha: Polaznici slavili kraj edukativnih kurseva i preuzeli zaslužena Uvjerenja

Podijelite:

S radošću želimo podijeliti vijest da je jučer održana svečana dodjela diploma za naše vrijedne polaznike edukativnih kurseva u Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar. Čestitamo svima koji su uspješno završili svoje kurseve i stekli nova znanja i vještine!

Ukupno 75 polaznika je upisano na naše kurseve i podijeljeni su u 6 edukativnih grupa engleskog i njemačkog jezika. Svi ste pokazali iznimnu upornost i predanost za vrijeme II ciklusa kurseva.

Nakon održanih 50 časova i testiranja, s ponosom možemo objaviti da su oni najuporniji polaznici koji su položili test, preuzeli svoja zaslužena uvjerenja.

Posebne čestitke idu grupi polaznika njemačkog jezika nivoa B2 koji su završili sve nivoe učenja njemačkog jezika. Vaš trud i predanost su zaista pohvalni!

Također, želimo izraziti iskrenu zahvalnost našim vrijednim profesorima koji su vas s ljubavlju i stručnošću vodili kroz ove edukativne programe. Bez njihovog predanog rada i angažmana, ova postignuća ne bi bila moguća.

Nadamo se da ste svi zadovoljni svojim postignućima i da ćete primijeniti novo stečeno znanje u svojim svakodnevnim aktivnostima. II ciklus kurseva već je na vidiku, i s veseljem najavljujemo da će početi u septembru. Prijavni rok za upis počinje 15.06.2023. godine i traje do 15.08.2023.godine. Ne propustite ovu priliku za daljnje usavršavanje i napredovanje!

Još jednom, čestitamo svima na uspješnom završetku kurseva. Hvala vam na ukazanom povjerenju i sudjelovanju u našem edukativnom programu. Sretan put u vašem daljnjem učenju i napredovanju!

JU KSC KAKANJ /Nerma Alagić

Podijelite:

Posljedni članci