“TALENT SHOW 2015”: Finalna noć za kandidate do 14 godina

Podijelite:

Javna ustanova za kulturu i obrazovanje Kakanj Vas poziva na “Talent show 2015” – finale za kandidate do 14 godina koji će se održati 7. maja 2015. godine (četvrtak) u 19:30 sati u Domu kulture Kakanj. Dođite na ovu već tradicionalnu manifestaciju koja je otkrila muzičke bisere poput Deniala Ahmetovića Denija i Amara Jašarspahića Gileta.

Dođite da podržite naše takmičare koji su se plasirali u finalnu noć, a oni su: Delibašić Mirela, Emina Mujčinović, Elvedina Hodžić, Harisa Gadžun, Dženana Selimović, Senadin Biogradlija, Mirnes Gadžun, Almedin Biogradlija, Meliha Hadrović, Merdić Edis, Karamuja Asmira, Šljivo Belma, Musić Ajna, Jašarspahić Džena, Šaban Škulj i Adi Begić.

TALENT SHOW 2015

 

Da zabava bude upotpunjena pobrinut će se naši specijalni gosti :Naida Bešlagić-zvijezda Granda, Adin Šolbić, muzičari AlterVala i Ana Marija Tomić. Članovi žirija – Mirza Mušija, Naida Bešlagić i Arnes Bajramović će odlučivati o pobjednicima koji će ponijeti vrijedne nagrade.

Sponzori “Talent showa 2015” su Općina Kakanj, Zeničko-dobojski kanton, Tvornica cementa Kakanj, Nova trgovina-S, Optički Studio Bjelopoljak, IK banka, Trgošped, ADS marketi, kao i medijski pokrovitelji NTV IC Kakanj, Radio Kakanj, te kakanjski portali website like this Kakanj-X, Kakanj Live i Kaportal.

Voditelj programa je Mirza Bajramović – kakanjski glumac.

Karte su u prodaji po cijeni od 3 KM!

Najava projekta Talent show 2015

Podijelite:

Posljedni članci