„TALENT SHOW 2016.“: ODBROJAVANJE MOŽE DA KRENE – prijave u toku!

Podijelite:

„Talent show 2016.“ i naša potraga za mladim talentima se nastavlja!

Svjedoci smo nevjerovatno talentovanih takmičara kao i samih audicija koje se organizuju širom zemlje i regiona, zato smo odlučili da ponovo organizujemo Talent show kako bismo  u Kaknju imali mjesto gdje mladi mogu pokazati svoje vještine, kvalitete i talente. Kakanj je postao prepoznatljiv zbog činjenice da su na nekoliko takmičenja pobjeđivali upravo Kakanjci,  stoga ne sumnjamo da će naša potraga za mladim talentima  biti i više nego uspješna.

Naša potraga za najsjajnijim mladim talentovanim zvjezdicama može da krene ponovo.

 „Talent show 2016.“ je takmičarski show namijenjen dječacima i djevojčicama uzrasta od sedam do šesnaest godina.

Ukoliko smatrate da posjedujete neki scenski talenat, da pjevate, plešete, glumite ili imitirate, onda je „Talent show 2016.“ prava stvar za VAS!

Roditelji koji žele prijaviti svoju djecu mogu to učiniti  putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj 032/771-920.

A da je ovo odlična prilika za naše talente govori i Ajla Silajdžić koja je bila učesnica Talent show-a čak tri puta i pobjednica Radijskog festivala u Žepču.

13957417_953218861470617_343165502_n„Učestvovala sam na Talent show-u tri puta i to 2013. godine, 2014. i 2015. godine. Najbolji uspjeh sam ostvarila 2015. godine kada sam osvojila 5. mjesto. U početku sam imala tremu jer je 2013. godine bio prvi moj nastup pred publikom. Ali već naredne godine ni trema nije bila prisutna. Zahvaljujući ovom takmičenju upoznala sam mnogo novih prijatelja sa kojima se i dan danas družim.

 Prvi put na takmičenju pjevala sam pjesmu od Jelene Tomašević „Med i žaoka“, drugu godinu (2014) sam pjevala pjesmu od Aleksandre Radović „Kao so u moru“, dok sam treće godine (2015.) izabrala malo težu i zahtjevniju pjesmu od Maye Sar „Korake ti znam“.

 Ove godine sam pobijedila na Radijskom festivalu u Žepču na kojem je učestvovalo 26 učesnika iz 13 gradova BiH. Dugo sam se pripremala, ali nisam očekivala da ću pobijediti. Također na radijskom festivalu sam zauzela 3. mjesto od publike. Jako sam zadovoljna i želim naglasiti da mi je Talent show mnogo pomogao jer se i u budućnosti  želim baviti pjevanjem.“

Ne zaboravimo i mnoge Kakanjce koji su bili učesnici „Talent show-a“ a od kojih posebno pamtimo Deniala Ahmetovića koji je napravio izvanrednu karijeru i nastavlja predstavljati Kakanj na najbolji način.

Još jednom vas pozivamo da se prijavite pozivom na broj 032/771-920. Rok za prijave je 10. septembar!

Obavještavamo učesnike koji su se već jednom prijavili da imamo sve podatke u bazi i da nema potrebe da se ponovo prijavljuju. Ostaje samo da se čeka prvi termin takmičenja o kojem ćemo vas blagovremeno obavijestiti.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci