Tvornica cementa Kakanj donirala 8.000 KM za realizaciju projekta

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Tvornica cementa Kakanj (TCK) danas je Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj donirala sredstva za projekat pod nazivom “Unapređenje i modernizovanje uslova rada nabavkom opreme za multimedijalni studio za obradu i proizvodnju video i audio materijala vlastite produkcije”.

Zahvaljujući ovoj donaciji u iznosu od 8.000 KM bit će moguće poboljšanje, modernizacija i unapređenje uslova rada JU KSC Kakanj nabavkom opreme za audio i video montažu i snimanje, te nastavak razvoja JU KSC Kakanj u svrhu pružanja kvalitetnijih i novih usluga, uz proširenje kapaciteta obavljanja djelatnosti.

Simboličnoj predaji donacije prisustvovala je Uprava TCK: izvršni direktor za proizvodnju i tehnička pitanja Izudin Neimarlija i izvršna direktorica za finansijske i ekonomske poslove Zehra Obralija.

Donaciju je u ime JU KSC Kakanj preuzeo direktor Mirza Mušija koji je izrazio veliku zahvalnost TCK. “Podrška ovom projektu je itekako značajna, što će se uskoro reflektirati kroz poboljšanje kvalitete usluga KSC-a. Ovo je nastavak uspješne saradnje i podrške koju TCK pruža JU KSC Kakanj” poručuje dir. Mušija.

JU KSC KAKANJ/PR Nerma Alagić

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci