U JU KSC Kakanj se organizuju i kursevi za preduzeća

Podijelite:

Osnovni preduslov za uspješno poslovanje svakog preduzeća je dobra komunikacija, ali i praćenje svjetskih trendova u tehnologiji.
JU Kulturno-sportski centar Kakanj u sklopu segmenta obrazovanja, našim sugrađanima i poslovnim partnerima pored učenja stranih jezika omogućava pohađanje i časova informatike. Naime, trenutno se vrši dodatna edukacija uposlenika jedne kakanjske firme koja je svoje povjerenje ukazala našoj Ustanovi.
Kurs informatike vodi prof. Senaila Selimović u prostorijama OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” dva puta sedmično, tačnije prema dogovoru i mogućnostima polaznika kursa.
 Časovi informatike se održavaju u večernjim terminima a nakon završetka kursa polaznicima se izdaje adekvatno Uvjerenje o pohađanju istog.
Ovim putem želimo pozvati i druge firme da ukoliko imaju potrebu za dodatnom edukacijom svojih uposlenika na polju informatike ili na proširivanju znanja i učenja engleskog, njemačkog ili turskog jezika da nam se jave kako bismo uspostavili saradnju i  zajedno kreirali bolji poslovni ambijent u našem gradu.
Kontakt telefon: 032/771-920
e-mail: juksckakanj@ksckakanj.ba
JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci