U Kaknju predstavljen program KD2019: Devet dana bogatog sadržaja za sve građane

Podijelite:

Danas je u VIP sali Općine Kakanj upriličena konferencija za medije gdje su načelnik općine Kakanj Aldin Šljivo i direktor JU KSC Kakanj Mirza Mušija predstavili kompletan program Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2019“.

U samom uvodu obratio se općinski načelnik Aldin Šljivo koji je iskazao zadovoljstvo zbog organizacije ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2019”. Naglašeno je da zajedničkim snagama nastavljamo uspješnu tradiciju. “Ova manifestacija je kroz zadnjih pet godina dobila sasvim drugačiji koncept. Zastupljeni su mnogobrojni programi za naše najmlađe sugrađane, mnoštvo pozorišnih predstava i kulturnih dešavanja, veliki broj sportskih aktivnosti na kojem učešće uzimaju naši Kakanjci. Svi zajedno uživamo uz muzičke koncerte i zvijezde gdje se trudimo da opet ponavljamo svake godine budu zastupljeni kakanjski talenti. Ove godine su to Sanel Smolo i Ermin Kubat koji nastupaju uz Anu Bekutu i Džejlu Ramović. Zaista smo se potrudili da pažljivo kreiramo program, jer svake godine je sve teže nadmašiti očekivanja naših sugrađana i gostiju iz drugih gradova budući da smo prošle kao i pretprošle godine imali spektakularne koncerte, radionice, promocije itd. Ono što je najvažnije jeste da sarađujemo sa našom publikom i uvažavamo njihive sugestije, ukoliko smo u mogućnosti.

I ove godine će sigurno svaki građanin pronaći svoj interes i zanimanje”, naveo je načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo.

Nakon toga je direktor JU KSC Kakanj Mirza Mušija u ime organizacionog odbora, kojeg čini više od 20 članova i u koji su uključeni skoro svi subjekti koji se bave kulturom, sportom, organizacijom saobraćaja i održavanjam javnog reda i mira, predstavio kompletan program manifestacije „Kakanjski dani 2019“.

Naime, ovogodišnja Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani 2019” će se održati u periodu od 27.jula do 04. augusta 2019. godine.

Uspjeli smo kreirati bogat, kvalitetan, raznosvrstan, atraktivan i zanimljiv program za sve uzraste i generacije a posebno za djecu i mlade. U sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2019” našim Kakanjcima ćemo omogućiti da uživaju u zaista veoma atraktivnom programu koji je osvježen raznim novitetima” naveo je dir. Mirza Mušija. Putem naše stranice svi građani će imati priliku da se informišu o izmjeni režima saobraćaja i svim ostalim bitnim informacijama.

Raspored sa programskim aktivnostima svih devet dana pogledajte u nastavku:

Napominjemo da je dizajnerski tim Kingdom Alliance uradio i kompletirao preko 110 branding vizuala za preko 60 evenata, u pitanju je dizajn majica, afiša, jumbo plakata, postera, zahvalnica, tabla za učesnike i njima dugujemo veliko hvala.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci