U kino-sali Doma kulture mala žuta stvorenja usrećila najmlađe

Podijelite:

U subotu 22. augusta je održana projekcija svjetskog hit animiranog filma Malci (Minions) u kino-sali Doma kulture u Kaknju. Kada smo rekli da će zavladati žuta epidemija, zaista smo tako i mislili. Puna kino-sala večeras je dokaz da su Malci uspješno obavili svoju misiju. Mali i veliki fanovi ovih blesavih žutih stvorenja popunili su Veliku salu  Doma kulture.

Publika je bila potpuno opčinjena malim žutim stvorenjima, koje gotovo ništa nismo razumjeli, ali smo im se ipak smijali jer su nas osvojili na prvu.

Svima poznati Malci, žuti su mališani koji su osvojili svijet onoga trenutka kada smo ih vidjeli uz Grua, dok je pokušavao ukrasti Mjesec. Sudeći po prolomima smijeha koji su se mogli čuti za vrijeme projekcije ovog zabavnog animiranog filma, Malci su izgleda za kakanjsku publiku bili pun pogodak. Javna Ustanova za kulturu i obrazovanje nagradila je tri sretna dobitnika besplatnim ulaznicama za uživanje u 3D nezaboravnoj pustolovini sa Malcima.

O PRODUKCIJI:

Nakon iznimnog uspjeha animiranog filma Despicable Me i nastavka Despicable Me 2, gledatelji su pokazali da žele još, te veliku znatiželju o Malcima, Gruovim odanim pomoćnicima.

Osnivač i direktor kompanije Illumination, Chris Meledandri, komentira odluku o nastanku priče o Malcima: „Nismo mi odlučili dati Malcima njihov film, oni su to jednostavno tražili. Kad smo završili Despicable Me 2 ekipa od stotina najnadarenijih ljudi koje sam ikada upoznao nije mogla prestati igrati se s animacijama tih malih likova. Oni nisu samo neodoljivi zbog izgleda, već i zbog kontradiktornosti želje da budu tako zločesti i iskonske prirode koja ih čini dobrima. Svi imamo te dvije strane.“

SADRŽAJ:

Malci su započeli svoje postojanje kao jednostanični žuti organizmi. Razvijali su se  vijekovima uvijek služeći najgroznijim gospodarima poput T. Rexa i Drakule. No, ni njih nisu uspjeli zadržati. A kad Malci nemaju kome služiti, padnu u tešku depresiju. No, jedan od Malaca po imenu Kevin ima plan. Uz pomoć tinejdžera i buntovnika Stuarta te simpatičnog malog Boba krenut će u svijet pronaći novog zlog šefa kojeg njegova braća mogu slijediti.

Podijelite:

Posljedni članci