U novogodišnjoj noći obustava saobraćaja na dijelu ulice Alije Izetbegovića

Podijelite:

Služba za privredu, urbanizam i zaštitu okoline Općine Kakanj, u postupku regulisanja saobraćaja na području Kaknja, donijela je Rješenje kojim se odobrava obustava saobraćaja na dijelu ulice Alije Izetbegovića na dane 31.12.2017. godine i 1.1.2018. godine radi održavanja manifestacije “Doček Nove 2018. godine”  i to :

  • od poslovnog objekta “Obala” do raskrsnice kod tržnog centra » RE-AL« u vremenskom intervalu od 21,00 sati na dan 31.12.2017. godine do 1,00 sat na dan 1.1.2018. godine.
  • na tzv. maloj ulici od raskrsnice kod poslovnog objekta “Obala” i dalje ispod objekta “MGM” prema raskrsnici kod Policijske stanice Kakanj mijenja se pravac kretanja u jednosmjernoj ulici.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju na ovom dijelu ulice i  da se ponašaju u skladu sa saobraćajnim znakovima i znakovima koja daju ovlaštena lica.

U naznačenom vremenu zabranjuje se saobraćaj na navedenom dijelu ulice i saobraćaj se usmjerava na alternativne ulice i pravce.

Podijelite:

Posljedni članci