U srijedu izvlačenje parova za malonogometni turnir Biznis liga “Kakanj 2020”

Podijelite:

Obavještavamo vas da će izvlačenje parova za malonogometni turnir Biznis liga “Kakanj 2020” biti održano u srijedu 19.02.2020. godine u kultnom školskom centru Europa, sa početkom u 17:00 sati.

Takmičenje počinje u nedjelju, 23.02.2020. godine.

 Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u posljednjih pet godina privlači pažnju velikog broja kompanija iz naše Općine ali i iz drugih nama susjednih općina. Projekat postaje tradicionalna aktivnost gdje je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti i ujedno brane boje svoje kompanije. Iz godine u godinu liga postaje jača kako u organizacionom smislu samog takmičenja, tako i na  kvalitetu i organizovanosti ekipa, učesnika u takmičenju.

         Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre. Sistem takmičenja će se odrediti zavisno od broja prijavljenih ekipa.

Pozivamo medije da u skladu sa mogućnostima proprate izvlačenje parova i ostatak takmičenja.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci