UDAHNI PONIJERE 3: Od petka do subote mnoštvo sadržaja na Ponijerima – Takmičenje u skijanju, Kike Budalike, DJ, skijanje…

Podijelite:

Ovogodišnja manifestacija “Udahni Ponijere” počinje u petak 02.03.2018. godine kada će biti upriličeno takmičenje u skijanju “Ponijeri KUP 2018” za učenike ali i sve zainteresovane.

Napominjemo da u petak 02.03.2018. godine u Ski centru Ponijeri organizujemo dnevno skijanje (09:00 do 16:00h) i noćno skijanje (18:00 do 21:00h), a preko vikenda organizujeno dnevno skijanje. Uz vrlo bogat program tri dana na Ponijerima svakako će poslužiti da se odmorite od svakodnevnih obaveza te da uživate na čistom planinskom zraku.

U subotu 03.03.2018. godine goste će zabavljati i DJ kako bi se atmosfera dodatno uljepšala. Na Ponijerima je prava zimska idila ovih dana, zbog toga vam preporučujemo da nas posjetite i uživate u svim našim ponudama za sve generacije.

Poznati dječiji zabavljač Mirsad Abdagić poznatiji kao Kike Budalike u okviru ovogodišnje manifestacije “Udahni Ponijere” malu raju zabavlja u nedjelju 04.03.2018. godine u Ski centru Ponijeri. Manifestaciju za mališane, roditelje i sve zainteresovane organizuje Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj. Program u kojem nas zabavlja Kike Budalike će početi u 11:00 sati.

Uz specijalno osmišljen program, pjesmu, ples i zabavu mališani će vjerujemo zajedno sa svojim roditeljima  uživati u nastupu Kiketa, a svi drugi u skijanju i takmičenju u veleslalomu.

Cijena dnevne karte iznosi 15 KM, cijena poludnevne i karte za noćno skijanje iznosi 10 KM. Pozivamo građane da u narednim danima odaberu Ponijere kao mjesto gdje će se odmoriti od obaveza i mjesto gdje će uživati na čistom planinskom zraku. Trenutno je na Ponijerima prava zimska idila sa novih 25 cm snijega, ski staza je u odličnom stanju, a uslovi za skijanje su i više nego dobri.

Dobro nam došli. Ulaz je besplatan!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci