Upoznajte edukativni tim naše Ljetne škole: Mirsada Tulić profesorica engleskog jezika

Podijelite:

JU Kulturno – sportski centar Kakanj i ove godine organizuje „Ljetnu školu“ za učenike osnovnih i srednjih škola naše Općine. U okviru „Ljetne škole“ bit će organizovani časovi iz njemačkog jezika, engleskog jezika, matematike i fizike.

U okviru Ljetne škole časove engleskog jezika će držati profesorica Mirsada Tulić, diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti. Mirsada je predavala engleski jezik u OŠ “15. april” Doboj Kakanj, a već šest mjeseci radi kao predavač kursa engleskog jezika koji je organizaciji JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

 Kroz Ljetnu školu djeca u prirodnom okruženju i uz učinkovitu metodu mogu da se posvete učenju engleskog jezika. Kako Ljetna škola ne uključuje tradicionalnu razrednu nastavu, djeca nisu pod stresom i strahom od ocjenjivanja. Ispravke grešaka se također provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila ili da nešto nisu učinila dobro.

 Ukoliko želite da učite engleski jezik u ugodnoj radnoj atmosferi, po veoma pristupačnoj cijeni i uz pomoć naše profesorice potrebno je da pozovete na broj telefona 061/162-507 i ostavite kontakt podatke. Također, prijavu možete izvršiti tako što ćete preuzeti prijavni obrazac koji se nalazi kod osoblja u ljetnoj bašti kultnog školskog centra “Europa”, i navesti podatke.

Rad škole će se realizirati u dva ciklusa:

I ciklus- 27.06.2017. – 26.07.2017.

II ciklus- 01.08.2017. – 31.08.2017.

Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa.

Časovi će se realizirati u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti.

Cijena jednog ciklusa iznosi 60 KM, a cijena za dva predmeta 100 KM.

Ukupna cijena „Ljetne škole“ – dva ciklusa iznosi 120 KM  (40 časova)  te je  u cijenu  uračunat i obilazak Kraljeve Sutjeske. Učenici koji završe prvi ciklus, po želji mogu nastaviti i II ciklus „Ljetne škole 2017”!

See you!

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci