Upoznajte instruktore Škole skijanja na Ponijerima: Eldar Turudija

Podijelite:

Jedan od instruktora ove godine na Školi skijanja će biti profesor sporta i tjelesnog odgoja Eldar Turudija koji je rođen 1992. godine u Zenici.

Nakon završenog Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu dobio je stručno zvanje Bachelor sporta i tjelesnog odgoja. Eldar je bio instruktor skijanja i prošle godine na Ponijerima i tom prilikom zadobio je povjerenje i simpatije skoro svih polaznika i njihovih roditelja. U radu sa polaznicima odlikuju ga osobine komunikativnosti, timskog rada, spremnost na ukazivanje pomoći te unaprijeđivanje tehnika skijaša

Informacije – Škola skijanja:

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Aranžman za početnike obuhvata petodnevni prevoz od Kaknja do Ponijera i nazad, ski učitelja, pedagoški nadzor, obezbijeđena je užina, ljekarska služba i diploma učešća. Cijena aranžmana za početnike iznosi 200 KM.

Aranžman za napredne skijaše obuhvata petodnevni prevoz, ski kartu, ski učitelja, pedagoški nadzor, užinu, ljekarsku službu i diplomu učešća. Cijena aranžmana za napredne skijaše iznosi 250 KM.

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

Instruktori skijanja na Ponijerima su i prof. Haris Ljubović i Mahir Jašarspahić.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci