Upoznajte Mahira Jašarspahića – Jedan od instruktora Škole skijanja na Ponijerima 

Podijelite:

Mahir Jašarspahić, rođen 14.06.1980. godine u Kaknju. Osnovnu i STŠ “Kemal Kapetanović” završio u Kaknju. Diplomirao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i stekao zvanje Profesor sporta i tjelesnog odgoja. Jedan od osnivača i trener u Univerzalnoj školi sporta “Šampion” Kakanj. Dogogodišnje iskustvo u radu sa dijecom kroz škole skijanja i plivanja. Trenutno zaposlen u Mješovitoj srednjoj školi Kakanj kao Profesor tjelesnog i zdravstvenog odTokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Jučer je u Ski centru Ponijeri počela sa radom Škola skijanja koju organizuje Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj. Obuka se radi u dnevnom terminu od 10:00 sati na prvoj padini velike staze bez rada ski lifta. Škola skijanja će raditi danas i sutra u istom terminu i na istom mjestu.

Instruktori skijanja na Ponijerima su prof. Haris Ljubović, Mahir Jašarspahić, Eldar Turudija i Irfan Hasagić.

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Vršimo pojedinačne obuke, cijena jednog sata skijanja iznosi 10 KM, za tri sata skijanja cijena je 24 KM, petodnevna bez prevoza 150 KM. Cjenovnik pogledajte u tabeli koja slijedi:

Aranžman za početnike obuhvata petodnevni prevoz od Kaknja do Ponijera i nazad, ski učitelja, pedagoški nadzor, obezbijeđena je užina, ljekarska služba i diploma učešća. Cijena aranžmana za početnike iznosi 200 KM.

Aranžman za napredne skijaše obuhvata petodnevni prevoz, ski kartu, ski učitelja, pedagoški nadzor, užinu, ljekarsku službu i diplomu učešća. Cijena aranžmana za napredne skijaše iznosi 250 KM.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci