Upoznajte naš edukativni tim: Prof. njemačkog jezika Alen Zec

Podijelite:

Profesor Alen Zec je studij germanistike završio 2010. godine i stekao zvanje prof. njemačkog jezika. Trenutno je na studiju II ciklusa. U njemačkoj je završio osnovnu školu i od tada se rodila ljubav prema njemačkom jeziku.

Od 2011. godine Alen počinje raditi u JU za kulturu i obrazovanje kao predavač na kursu njemačkog jezika. Profesor Zec je do sada ispratio negdje oko 250 polaznika kursa koje je naučio njemački jezik  i na osnovu stečenog znanja polaznici su uspjeli položiti Goetheov test i na taj način otvoriti svoj put Njemačkoj.

“Gib niemals auf-nemoj nikad odustati“ to je moj životni moto, samo onaj koji ne odsutaje i može očekivati ispunjenje svojih želja, a da je tako pokazuje  moje zalaganje za jezik koje je duboko ukorjenjeno u mojim ambicijama. Nastavljam i dalje da radim u JU KSC Kakanj sa kojima imam odličnu saradnju i nadam se da ćemo i zajedno pomoći drugima da nauče i zavole njemački jezik, za kraj mogu samo još reći #deutschhistsuper, što stvarno jeste, ako ne vjerujete dođite na kurs njemačkog  i uvjerite se“, navodi prof. Alen Zec.

Profesor Alen Zec će u II ciklusu JU KSC Kakanj voditi dvije grupe:

1.       Njemački jezik nivo A1-I grupa

2.       Njemački jezik nivo B1

Časovi počinju 20.09.2017. godine, u srijedu i održavat će se srijedom i petkom od 18:30-20:00 u Gradskoj galeriji ( privremena zamjena je prof. Edina Seferović)

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci