Upoznajte naš edukativni tim: Prof. njemačkog jezika Vanda Teskeredžić

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Budući da vlada veliko interesovanje za kurs njemačkog jezika formirane su tri grupe polaznika kojima će predavati prof. Vanda Teskeredžić, prof. Alen Zec i prof. Edina Seferović. Ovim putem želimo da javnost upoznamo sa radom i iskustvom naših profesora od kojih neki rade već nekoliko godina i uspješno obučavaju sve prijavljene polaznike.

Vanda Teskeredžić je profesorica njemačkog jezika i književnosti koja će ove godine prvi put raditi za JU KSC Kakanj i jednoj grupi polaznika predavati njemački jezik. Prof. Teskeredžić je pohađala osnovnu školu u Njemačkoj gdje se rodila ljubav prema njemačkom jeziku, narodu i njihovim običajima te svemu što je vezano za Njemačku. Srednju skolu završila je u Zenici, kao i Filozofski fakultet, odsjek Njemački jezik i književnost.

Svoje iskustvo u nastavi stekla je prije svega u Srednjoj Muzičkoj Školi u Zenici kao i u centru EDUKO, gdje je mnogobrojne polaznike pripremala za OSD, Telc i Goethe ispite. Radila je i na velikom broju projekata u Zenici a najviše u ulozi prevodioca. Projekat koji posebno ističe je “360 Zenica”, za koji je dala svoj glas kao virtuelni turistički vodić grada Zenice. Vandin cilj, kao profesorice u JU KSC Kakanj je osposobiti polaznike u komunikaciji te razviti sposobnosti slušanja i razumijevanja usmenih poruka kao i pripremanje polaznika za polaganje ispita.

Profesorica Vanda je profesor – voditelj grupe njemačkog jezika nivoa A1-III grupa

Obavještavamo prijavljene polaznike na kurs njemačkog jezika da će prva grupa kojoj predaje prof. Vanda Teskeredžić danas 18. septembra imati prvi čas u Omladinskom centru.

Časovi će se održavati svakog ponedjeljka i srijede u terminu od 18:30-20:00 sati u Omladinskom centru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti i danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili tako što će doći na prvi čas danas u Omladinski centar. Prijave će biti omogućene najkasnije do sljedeće sedmice budući da polaznici ne bi trebali propustiti više od četiri časa.

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Vanda Teskeredžić)

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci