Upriličen bogat novogodišnji program za mališane – Djed mraz u Domu kulture, podjela paketića, Kike Budalike na Ponijerima, Kike u gradu, novogodišnja premijera predstave “Eko Eko”…

Podijelite:

U sklopu novogodišnjeg programa u Kaknju je ove godine organizovan veoma bogat program za naše mališane. U petak 28.12.2018. godine u Domu kulture Kakanj upriličena je podjela paketića za korisnike Dnevnog centra za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Dobrinja. Paketiće je obezbijedila Općina Kakanj. Taj dan pamtimo po veselju i sreći na licima svih korisnika Centra ali i njihovih roditelja.

U subotu 29.12.2018. godine upriličena je novogodišnja zabava na Ponijerima uz Kiketa Budaliketa koji se potrudio da napravi odličnu atmosferu te da program prođe uz smijeh i pjesmu. Isti dan Općina Kakanj organizovala je novogodišnju zabavu sa Kiketom Budaliketom i za sve mališane u Kaknju kod pošte. Zabilježena je velika posjećenost i interesovanje.

U nedjelju 30.12.2018. godine u Domu kulture Kakanj upriličena je novogodišnja premijera pozorišne predstave “Eko Eko”. Pozorišna predstava “Eko EKO” nastala je kao rezultat rada Škole glume. Po reakcijama publike bila je ovo jedna od boljih pozorišnih predstava Škole glume.

Bili su ovo uzbudljivi, veseli i sadržajni kakanjski prednovogodišnji dani. Bitno je istaknuti da je ispred pošte, u prostoru kojeg  krasi praznični ambijent upriličeni programi uz Djed Mraza, DJ-a, organizovana je zabava uz besplatne tople napitke i svjetlucave prizore, upriičena je i zabava uz Kiketa Budaliketa,perfomans su imale i snježne kraljice Elza i Ana, udržan je koncert Rudarske glazbe i Alter Val Benda.

Večeras nas očekuje novogodišnji koncert kod solitera 3, na kojem nastupa poznati bosanskohercegovački kantautor AlDino kao i naše kakanjske zvijezde. Budite sa nama večeras od 22:00h!

Na Ponijerima goste zabavlja DJ Infected, tradicionalno će gorjeti velika logorska vatra, a svi će imati priliku uživati uz skroman vatromet.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci