Večeras u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica prvo gostovanje kulturno-umjetničkog projekta “Bilo jednom na Balkanu”

Podijelite:

Veliki kakanjski kulturno-umjetnički projekat pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu” večeras prvi put gostuje u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica. Koncert filmske muzike bit će izveden na velikoj sceni BNP Zenica a počinje u 19,30 sati.

Večeras će veliki grad kao što je to Zenica imati priliku da vidi šta se to radi u manjim gradovima a ovaj koncert bit će uskoro predstavljen i u drugim bosanskohercegovačkim gradovima.

Pozivamo publiku iz Kaknja koja nije uspjela doći do svoje ulaznice da pogleda i posluša koncert u Bosanskom narodnom pozorištu te sve Zeničane koji vole umjetnost, glumu, muziku i filmove da dođu večeras i uživaju dva sata u ovom koncertu koji okuplja preko 130 učesnika.

Nakon što su ulaznice za dva koncerta “Bilo jednom na Balkanu” u Domu kulture Kakanj u rekordnom kratkom vremenu rasprodate, publika će ponovo imati priliku da uživa u izvedbama prepoznatljivih filmskih numera iz filmova kao što su “Ničija zemlja”, “Nafaka”, “Gori vatra”, “Kuduz”, “Zona Zamfirova”, “Bolji život”, “Otpisani”i drugi.

“Bilo jednom na Balkanu” je koncert kakav Kakanj, ali ni veći gradovi nisu vidjeli, rečenica je koju smo čuli nakon premijere koncerta koja je održana prije dva mjeseca a na repriznom izvođenju se ponovo pokazalo da je to zaista tako.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci