Večeras utakmica između KK “Kakanj” i KK “Sloboda” – Novac od ulaznica bit će poklonjen Centru za kulturu Zavidovići

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj će učestvovati u akciji “Stolica za kulturu” tako što će novac od ulaznica sa utakmice koja će se održati večeras 18.02.2017. godine između KK “Kakanj” i KK “Sloboda” Tuzla donirati na žiro račun Centra za kulturu Zavidovići.

Napominjemo, utakmica će se održati večeras u Sportskoj dvorani KSC Kakanj sa početkom u 18,00 sati.

Kako bismo prikupili što više sredstava koja ćemo usmjeriti na račun Centra za kulturu Zavidovići bit će postavljena i kutija na ulazu u Sportsku dvoranu KSC Kakanj u koju ukoliko želite možete ostaviti novac i tako dati svoj doprinos za kulturu.

“Vjerujemo da samo zajedničkom akcijom i pomoći možemo spasiti kulturu u malim sredinama i omogućiti opstanak iste a ujedno stvoriti pretpostavke za organizovanje i drugih većih sadržaja . Vrijednost jedne stolice iznosi 50,00 KM (sa PDV-om). Vjerujemo da ćete se odazvati našem pozivu i tako doprinijeti što bržoj realizaciji projekta a svoje uplate možete izvršiti putem žiro računa 1340 3000 0001 3981 ili lično u prostorijama Centra za kulturu. Sve ostale informacije i pojašnjenja možete dobiti na broj 032 879 096”, poručili su iz Centra za kulturu!

Vjerujemo da su rezultati neminovni kada se sport i kultura udruže!

Budući da je utakmica bitna za obje ekipe, očekuje se dobar i neizvjestan meč, te iz tog razloga pozivamo ljubitelje košarke, navijače Košarkaškog kluba Kakanj da napune Sportsku dvoranu KSC u Kaknju i da zajedno proslavimo devetu pobjedu u Prvenstvu BiH (Liga 10).

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci