Veliki broj polaznika na edukativnim i kreativnim kursevima JU KSC Kakanj

Podijelite:

U Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj godinama se organizuju kursevi stranih jezika te kreativni kursevi poput kursa krojenja i šivenja. Posljednjih godinu dana u okviru segmenta obrazovanja napravljene su pozitivne promjene zahvaljujući timskom radu.

U jesenjoj sezoni za 2016. godinu ukupno je upisano 99 polaznika koji pohađaju kurseve stranih jezika a 30 je polaznica koje su upisale kurs krojenja i šivenja, dakle ukupno 129 polaznika koji pohađaju edukativne i kreativne kurseve JU KSC Kakanj.

Trenutno se odvija kurs njemačkog jezika (nivo A1, dvije grupe, nivo A2, B1), kurs engleskog jezika (početni nivo A1 i konverzacijski nivo), kurs turskog jezika (B1 i A1 nivo) i kurs krojenja i šivenja (I,II stepen).

Ukupno je sedam profesora koji prenose svoje znanje polaznicima u večernjim terminima tako da ako budete noću prolazili kroz park Doma kulture, imat ćete priliku vidjeti upaljena svjetla u Omladinskom centru i kabinetima u prostorijama JU KSC Kakanj, što znaći da naša Ustanova živi i noću a vrijedni polaznici kurseva i profesori marljivo rade.

Zahvaljujemo se našim sugrađanima na ukazanom povjerenju i ponosni smo na činjenicu da smo organizovanjem novih grupa u JU KSC Kakanj dali priliku novim i mladim profesorima da se pokažu u radu.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci