Za koncert grupe “Divanhana” preostalo još 100 ulaznica – Iskoristite priliku da još danas kupite kartu po nižoj cijeni

Podijelite:

Za koncert grupe “Divanhana” koji će se održati u ponedjeljak 26.06.2017. godine u Domu kulture Kakanj preostalo je još 100 ulaznica u prodaji. Stoga vas pozivamo da danas na prodajnom mjestu kupite ulaznicu za koncert grupe “Divanhana” i na licu mjesta rezervisišete željeno mjesto u Domu kulture.

Ukoliko ne želite čekati u redu ili žuriti da biste zauzeli određeno mjesto koje vam odgovara posjetite nas danas na prodajnom mjestu na platou ispred pošte do 15:00 sati.

Također svi koji su već kupili ulaznice mogu doći na prodajno mjesto i uz prikaz karte izvršiti rezervaciju mjesta u Domu kulture, budući da će na karti pisati broj mjesta. Rezervacija mjesta u Domu kulture za koncert grupe “Divanhana” moguća je isključivo na prodajnom mjestu danas na platou ispred pošte.

Ulaznice možete kupiti i u foajeu Doma kulture kod ljubaznog osoblja ljetne bašte školskog centra Europa u vremenskom periodu od 07:00 do 22:00 sata danas i u ponedjeljak 26.06.2017. godine.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 KM a cijena ulaznice na dan koncerta će iznositi 12 KM. Obezbijedite svoju ulaznicu na vrijeme budući da preostalo još 100 ulaznica.

Rezervacije vrijede dan pred koncert a ulaznice možete rezervisati putem službenog e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili putem Facebook stranice JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci